kezdőlap   |    kapcsolat   |    feltételek   |    e-tanácsadás   |    hírek   |    vélemények   |    személyes
KOSÁR TARTALMA

Üres a kosár

Segíthetünk?


Szállítási információk
Riasztó tanácsadás

Ügyfélszolgálat:
(munkanapokon 8-16):
46/415-398
eriaszto@telmon.hu

Olcsóbbat.hu

TELMON Távfelügyeleti Szolgáltató Kft.

A Telmon Kft. 1999-ben alakult vállalkozás, ezt megelőzően az Alarmtechnika Kft. (jelenleg Alarmtechnika Zrt. ) monitoring ágazata volt. A megalapításkor még kizárólag távfelügyeleti szolgáltatást nyújtó társaság tulajdonosainak célja a régióban sokféle távfelügyeleti szolgáltatásban új irány képviselete, az egyre szaporodó kisebb telepítő cégek, magánszemélyek tevékenységének összefogása volt.

A Telmon Kft. távfelügyeleti rendszerét nyitottan kezeli, nem zárkózik el az együttműködésre hajlandó, a szükséges szakhatósági engedéllyel és az elvárásoknak megfelelő referenciamunkával rendelkező telepítők elől, számukra minden szükséges segítséget megad.

A tisztességes szakmai munka eredményeképpen dinamikus fejlődést felmutatva mára a Telmon Kft. B.-A.-Z. megye legnagyobb távfelügyeleti cége lett, jelentős szakmai tapasztalattal rendelkezik a vagyonvédelem területén. 2005-től saját rádiós távfelügyeletet, bér-távfelügyeleti szolgáltatást indított, vagyonvédelmi rendszerek telepítését és szerviztevékenységét végzi. Folyamatban van kivonulószolgálat bevezetése, a szolgáltatás nyújtása más vagyonvédelmi és egyéb cégek számára.

A Telmon Kft. a kisebb telepítő cégek nehézségeit érzékelve, a vagyonvédelmi eszközök piacán kialakult versenyt, a két évtizedes szakmai és emberi kapcsolatait kihasználva igyekszik a cégcsoport erőforrásait átadni a telepítő partnereknek. Az eriaszto.hu webáruház megnyitásával lehetőséget teremtett a telepítéshez szükséges eszközök kedvező áron történő, kényelmes megrendeléséhez, 10.000,- Ft feletti vásárlás esetén ingyenes kiszállítással* , szükség esetén online szakmai tanácsadással.

Az ügyvezető igazgató, Szűcs Tibor villamosmérnök, felsőfokú biztonságszervező, 1992 óta dolgozik a vagyonvédelmi szakmában, a B.-A.-Z. megyei Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai kamara etikai bizottságának tagja.

Az idén 20 éves működését ünneplő Alarmtechnika Zrt. 1997 óta, a Telmon Kft. 2003 év óta működteti minőségirányítási rendszerét. Kérjük segítsék a rendszer fejlesztését észrevételeikkel, javaslataikkal (lenti elérhetőségeken, valamint a lezárt megrendelést követően kérdőíves felméréssel).

Köszönjük, a kölcsönösen előnyös kapcsolatokért.

 *  Ingyenes kiszállítás bruttó 10.000,- Ft vásárlás felett. 

  Elérhetőség:

 TELMON KFT.

3529. Miskolc, Bocskai utca 11.  

46/415-398

Email: eriaszto@telmon.hu 

Számlaszám: Raiffeisen Bank Zrt.

12046102-00309858-00200005

    

Szűcs Tibor 

Ügyvezető


30/9558-026

Email: tszucs@telmon.hu 

Személyes átvétel, ügyfélszolgálat:

Ügyfélszolgálat nyitvatartása:   munkanapokon:          8.00 - 16.00    

Személyes átvétel előzetes egyeztetést követően:      8.00 - 20.00     


Nagyobb térképre váltás

 

 

 

Kiemelt Partnereink: